TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Bontókés Professional X50CrMoV15

Bontókés Professional X50CrMoV15

Termék ára
5 200 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
0094
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Bontókés Professional X50CrMoV15

A Dixon merev bontókés a tökéletes eszköz mind az ipari, mind a konyhai felhasználásra. Az X50CrMoV15 acél alapanyagból készült penge kiváló minőségű és tartós, hogy precíz és hatékony vágást biztosítson. A 3 mm vastagságú penge biztosítja a megfelelő szilárdságot és keménységet a legnehezebb feladatokhoz is.

Az ütésálló polipropilén markolat kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így a felhasználó kényelmesen és hatékonyan dolgozhat vele. Ez az eszköz a professzionális konyhákban és az ipari környezetben is használható, ahol a megbízható és tartós szerszámokra van szükség.

A Dixon merev csontozó tökéletesen alkalmas mindenféle hús és hal elkészítéséhez, mivel a merev penge lehetővé teszi, hogy precíz és hatékony vágást érjen el a csontok mentén. Az eszköz kiváló minőségű és tartós, így hosszú ideig kiváló teljesítményt nyújt.

Ha olyan eszközt keres, amely megfelel mind az ipari, mind a konyhai környezetnek, a Dixon merev csontozó tökéletes választás lehet. Ez a szerszám garantáltan javítja a vágási eredményeket, és nélkülözhetetlen segítséget nyújt a legnehezebb feladatokhoz is.

A termék tulajdonságai

Bontókés Professional X50CrMoV15
Dixon
X50CrMoV15 ,
Króm, Molybdén, Vanádium, ötvözetű német rozsdamentes acél penge
Markolat: csúszásmentes és ütésálló polipropilén
Penge hossz: 16,5 cm
Penge vastagsága : 3 mm
Cikkszám: 094

Webáruház készítés