TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Zsebkés tok maskara, fejesgörbe, szalonnázó típusú bicskákhoz

Zsebkés tok maskara, fejesgörbe, szalonnázó típusú bicskákhoz

Státusz
Készlethiány !    
Termék ára
4 700 Ft
Cikkszám
10489
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ez a valódi bőrből készült zsebkés tok egy praktikus és stílusos kiegészítő minden olyan személy számára, aki szereti magánál tartani a kedvenc maskarát, fejesgörbe vagy szalonnázó zsebkését. A tokot kiváló minőségű valódi bőrből készült, ami időtálló és strapabíró.


Medve motívum a zárófedélen

A termék tulajdonságai

A tok kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén rögzíthesd az övedre, így mindig kéznél lehet, amikor szükséged van rá. A tok fedelét patent zárja, ami biztosan tartja a zsebkést és megvédi azt a sérülésektől.
Az elérhető színek és fedél minták széles választékban állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához és ízléséhez legjobban illőt. A tok belső méretei is kényelmesen alkalmazkodnak a különböző zsebkésekhez. Minimum 9.5 cm hosszúságú zsebkés esetén is tökéletesen illeszkedik, míg maximum 11.5 cm hosszúságú zsebkés is elfér benne, természetesen zárt állapotban. A tok-zseb szélessége pedig 3 cm, ami elegendő helyet biztosít a bicska számára.
Ez a bőr zsebkés tok nemcsak praktikus, hanem stílusos és időtálló is, így hosszú ideig szolgálhatja hűséges társadként a mindennapi kihívások során.

Webáruház készítés