TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Zsebkés tok ,Grószi-maskara, Cakli, Náder típusú zsebkésekhez

Zsebkés tok ,Grószi-maskara, Cakli, Náder típusú zsebkésekhez

Státusz
Raktáron    
Termék ára
4 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
10468
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ez a nagyobb méretű valódi bőrből készült zsebkés tok tökéletes kiegészítője minden olyan kalandornak vagy túrázónak, aki értékeli a minőséget és a stílust. A tok valódi bőrből készült, ami idővel csak még szebbé válik, és hosszú élettartammal rendelkezik. Az övre fűzhető kialakításnak köszönhetően könnyedén és biztonságosan rögzíthető az övedre vagy övtáskádra, így mindig kéznél lesz.


Lófej motívum a zárófedélen.

A termék tulajdonságai

A tok patent záras fedéllel rendelkezik, amely megvédi a benne tárolt zsebkést a környezeti hatásoktól és esetleges sérülésektől. A tok elérhető különböző színű bőrből készült fedéllel és mintával, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához illő változatot.
A tok kifejezetten grószi maskara, cakli és náder zsebkésekhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést és védelmet biztosít ezeknek a késnek. A tok belső méretei lehetővé teszik, hogy minimum 10,5 cm és maximum 13,5 cm hosszúságú zsebkést helyezzünk bele zárt állapotban. A zseb szélessége 3,5 cm, így a kés könnyedén be- és kivehető a tokból, amikor szükség van rá.
Ez a valódi bőrből készült zsebkés tok nem csak praktikus, de elegáns és időtálló kiegészítő is, amely megfelel a legmagasabb minőségi és stíluskritériumoknak. Bízhat benne, hogy zsebkése mindig biztonságban és stílusosan lesz tárolva ebben a tokban.

Webáruház készítés