TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés Tanto penge

Pillangókés  Tanto penge

Státusz
Raktáron    
Termék ára
5 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12112
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Fedezd fel az izgalmas és egyedi Tanto pengeformájú pillangókést, amely kiemelkedően stílusos és praktikus eszköz a mindennapi használathoz. Ez a különleges kés garantáltan a figyelem középpontjába fogja állítani! A pillangókés rendelkezik egy 10.5 cm hosszú Tanto pengeformával, amely különleges és vonzó megjelenést kölcsönöz neki. A Tanto pengeformájú kés kiválóan alkalmas általános vágási feladatokra, míg a hegye nagyobb ellenállást és stabilitást biztosít.

A penge vastagsága 2.3 mm, ami kiváló élesítést és tartósságot eredményez. Ez a vastagságú penge ideális a mindennapi feladatokhoz, és könnyedén használható minden helyzetben.

A pillangókés ezüst színű acél markolattal rendelkezik, ami eleganciát és strapabírást sugall. Az acél anyag a kés szilárdságát és tartósságát biztosítja, míg az ezüst színű felület egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöz a kéznek.

Teljes hossz: 23.5 cm A pillangókés teljes hossza 23.5 cm, amely kényelmes fogást és kezelhetőséget biztosít. Ez a méret tökéletes az optimális irányításhoz és stabilitáshoz, miközben kényelmesen illeszkedik a kézbe.

Ez az egyedi Tanto pengeformájú ezüst színű pillangókés garantáltan különleges darabja lesz gyűjteményednek, vagy remek választás lehet mindennapi használatra. Kiváló minőségű anyagokból készült, és figyelemre méltó dizájnnal rendelkezik.

A termék tulajdonságai

Penge mérete

10,5 cm

Markolat mérete

12,5 cm

Teljes méret

23,5 cm

Acél típusa

3Cr13Mov

Felület

Ezüst

Penge vastagsága

2,3  mm

Markolat típusa / színe

Acél / Ezüst

Zár típusa

Zár a fogantyún

Súly

 116 g

Cikkszám

12112
Webáruház készítés