TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés Klasszkus 6 lukas markolat

Pillangókés Klasszkus 6 lukas markolat

Státusz
Raktáron    
Termék ára
5 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12113
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A klasszikus fekete hatlyukú markolatú pillangókés a kések világában egy ikonikus eszköz. Ez a kés egy olyan kategóriába tartozik, amit flippernek is neveznek, mivel lehetővé teszi a gyors és ügyes ujjmozdulatokkal történő kinyitást és zárását.

Ez a típusú kés a "pillangókés" elnevezést kapta az olyan jellegzetes markolata miatt, amely a pillangók szárnyformáját utánozza. A markolat két részből áll, amelyek középen vannak összekapcsolva egy forgatható tengelyen. Ez lehetővé teszi a penge egyik oldalának behajtását, miközben a másik oldal kinyílik, majd fordítva.

A fekete hatlyukú markolatú pillangókés penge általában körülbelül 8-12 cm hosszú, és rozsdamentes acélból készül, hogy éles és tartós legyen. A penge hegye éles, és a pengének két éllel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a flipper technikát hatékonyan lehessen alkalmazni.

Ezeket a késeket gyakran használják azok, akik foglalkoznak a késdobálás művészetével, vagy csak a kések gyors és látványos manipulálásával szeretnének játszani. A pillangókés különleges designja lehetővé teszi a gyors és folyékony mozgásokat, amelyek lenyűgözőek lehetnek.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a pillangókés kezelése és manipulálása készségeket és gyakorlatot igényel. A mozdulatok precíziójára és figyelemre van szükség ahhoz, hogy biztonságosan és hatékonyan használhassuk. Ezért fontos, hogy kezdőként alaposan megismerjük a késhasználat alapjait, és biztonsági óvintézkedéseket tegyünk annak érdekében, hogy elkerüljük a sérüléseket.

A termék tulajdonságai

Penge mérete

 10 cm

Markolat mérete

 12,5 cm

Teljes méret

 22,5cm

Acél típusa

5Cr13Mov

Felület

Fekete

Penge vastagsága

 3 mm

Markolat típusa / színe

Alumínium / fekete

Zár típusa

Zár a fogantyún

Súly

 153 g

Cikkszám

12113
Webáruház készítés