TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés Stone Finished

Pillangókés Stone Finished

Státusz
Raktáron    
Termék ára
6 700 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12114
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Az Albainox Stone Finished pillangókés egy stílusos és megbízható eszköz a késkedvelők és gyűjtők számára. Ez a kés a klasszikus pillangókések designját követi, és a Stone Finished változatban rendkívül vonzó megjelenést nyújt.

A kés penge hossza körülbelül 10-12 cm, és rozsdamentes acélból készül, amely tartósságot és élességet biztosít. A Stone Finished felületkezelés egyedi textúrát ad a penge felületének, amely kőhatású megjelenést kölcsönöz neki. Ezáltal a kés még különlegesebb és látványosabb.

Az Albainox Stone Finished pillangókés markolata ergonomikus kialakítású, hogy kényelmes fogást nyújtson. A markolat anyaga általában könnyű, de tartós anyag, például alumíniumötvözet vagy rozsdamentes acél. Ez lehetővé teszi a könnyű kezelést és a pontos mozgásokat a kés használata során.

Fontos megjegyezni, hogy a pillangókések flipper technikával nyithatók és zárhatók. Ez a kés két részből álló markolata lehetővé teszi a penge egyik oldalának behajtását, miközben a másik oldal kinyílik. Az Albainox Stone Finished pillangókés megfelelően csapágyazott tengellyel rendelkezik, hogy sima és könnyű mozgást biztosítson.

Ez a kés nemcsak stílusos, de funkcionális eszköz is lehet. Használható mindennapi használatra, kempingezésre, túrázásra vagy akár késdobáló gyakorlatokra is. Azonban fontos, hogy a kés használata és manipulálása biztonságos legyen, és megfelelő készségekkel és gyakorlattal rendelkezzünk.

Az Albainox Stone Finished pillangókés egy remek választás lehet a késkedvelők és gyűjtők számára, akik egy vonzó megjelenésű és megbízható késre vágynak.

A termék tulajdonságai
Penge mérete 9,80 cm
Markolat mérete 12,40 cm
Teljes méret 22,20 cm
Acél típusa 3Cr13Mov
Felület kőmosott
Penge vastagsága 2,61 mm
Markolat   típusa / színe Acél / kőmosott
Zár típusa Zár a fogantyún
Súly 134 g
Cikkszám 12114
Webáruház készítés