TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés, Ballisong Tactikal

Pillangókés, Ballisong Tactikal

Státusz
Raktáron    
Termék ára
6 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12115
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Bemutatjuk Önnek a fekete színű tömör markolatú klasszikus ballisong tactikal pillangókést! Ez a kés ideális választás minden olyan felhasználó számára, aki minőségi és megbízható eszközt keres.

A kés jellemzői:

Penge anyaga: A kés pengéje 5Cr13Mov acélból készült, ami rendkívül tartós és ellenálló anyag. Ez a kiváló minőségű acél optimális élezhetőséget és hosszú élettartamot biztosít a kése számára.

Tömör markolat: A kés masszív, tömör markolattal rendelkezik, amely kiválóan illeszkedik a kézbe. Ez a tervezési megoldás stabilitást és kényelmet nyújt a használat során.

Fekete szín: A kés fekete színű bevonattal rendelkezik, amely nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz neki, hanem védi is a pengét a rozsdától és a korróziótól.

A kés könnyű és kézreálló, mindössze 148 gramm súlyú. Ez lehetővé teszi a könnyű használatot és a hosszabb ideig tartó munkát fáradtság nélkül.

A klasszikus pillangókés zárómechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a pengék rögzítését a nyitott és zárt helyzetben. Ez garantálja a biztonságos tárolást és használatot.

Ez a tömör markolatú klasszikus pillangókés kiváló választás lehet mindennapi használatra, kempingezésre, túrázásra vagy éppen otthoni feladatokhoz. Bízhat abban, hogy ez a kés megbízhatóan teljesíti majd elvárásait a tartósság, stabilitás és kényelem terén.

A termék tulajdonságai

Penge mérete

 10 cm

Markolat mérete

 12,5 cm

Teljes méret

 22.8 cm

Acél típusa

5Cr13Mov

Felület

fekete

Penge vastagsága

 2,7 mm

Markolat típusa / színe

Alumínium / fekete

Zár típusa

Zár a fogantyún

Súly

 148 g

Cikkszám

12115
Webáruház készítés