TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés Gyakorló

Pillangókés Gyakorló

Státusz
Raktáron    
Termék ára
5 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12117
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A Balisong Gyakorló Pillangókés egy kiváló minőségű tréningeszköz a pillangókés használatának gyakorlására. Ez a speciális kés verzió nem rendelkezik éles pengével, így biztonságosan és könnyedén gyakorolhatod a mozdulatokat és a technikákat anélkül, hogy valódi sérülésveszély lenne.

Egyik kiemelkedő jellemzője ennek a gyakorló késváltozatnak a színátmenetes kialakítás. Ez azt jelenti, hogy a pengének vagy a markolatnak a színe fokozatosan változik a hosszában, így különleges és vonzó megjelenést kölcsönöz a késnek. Ez a vizuális elem hozzájárul a kézvisszahúzások és más trükkök látványosságához, miközben hatékonyan gyakorolod a mozgásokat.

A kés pengéjének vastagsága 3 mm, ami ideális méret a gyakorláshoz. Ez a vastagság elég tartósságot biztosít a pengének, hogy ellenálljon az általános használat során jelentkező igénybevételeknek. Ugyanakkor nem olyan vastag, hogy nehézkessé tegye a gyakorlást vagy korlátozza a mozdulatok eleganciáját.

A Balisong Gyakorló Pillangókés ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes fogást és az optimális kézmozdulatokat. A markolat sima felülete és megfelelő súlya biztosítja a stabil fogást és az egyenletes mozgást, miközben a technikákat gyakorlod. Ezáltal lehetőséged van finomhangolni a kéz koordinációját és a pillangókés kezelésének ügyességét.

A gyakorlókés elengedhetetlen eszköz a kezdőknek és a tapasztaltabb felhasználóknak egyaránt. Használata segít a késelési technikák megtanulásában, a kéz és az ujjak mozgásának fejlesztésében, valamint az általános kézügyesség és koordináció javításában.

A termék tulajdonságai
Penge mérete 9,5 cm
Markolat mérete 13 cm
Teljes méret 23 cm
Acél típusa 3Cr13Mov
Felület szinjátszó
Penge vastagsága 3 mm
Markolat  típusa  Alumínium
Zár típusa Zár a fogantyún
Súly 118,00 g
Cikkszám 12117
Webáruház készítés