TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés Gyakorló

Pillangókés Gyakorló

Státusz
Raktáron    
Termék ára
7 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12119
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Bemutatjuk a gyakorló pillangókést, amely egyedi és különleges jellemzőkkel rendelkezik. Ez a kés a tanto formájú pengéjével és színjátszós színű, könnyű alumínium markolatával ideális választás a gyakorlókések között.

A tanto pengéje egy hagyományos japán kardformát idéz, amelynek jellemzője a keskenyebb hegy és a vastagabb vágóél. Ez a kialakítás kiemelkedő stabilitást és tartósságot biztosít, így tökéletesen alkalmas a gyakorlásra és a technikák betanulására.

A gyakorlókés színjátszós színének köszönhetően nem csak hatékony eszköz, hanem szemet gyönyörködtető is. A színjátszós festék révén a markolat színe függ az érdekes fényviszonyoktól, ami izgalmas és egyedi megjelenést kölcsönöz a késnek. Az alumínium anyagból készült könnyű markolat kényelmes fogást biztosít, ami fontos tényező a biztonságos és hatékony gyakorláshoz.

Ez a gyakorló pillangókés tökéletes választás azok számára, akik szeretnék fejleszteni a technikai tudásukat és a késkészségeiket. A tanto pengéje és különleges megjelenése egyaránt vonzóvá teszi ezt a kést a gyűjtők, illetve a késkészségeiket fejleszteni vágyók számára. Bízunk benne, hogy ez a gyakorlókés megfelel az elvárásoknak, és kellemes és hatékony gyakorlást biztosít számodra.

A termék tulajdonságai
Penge mérete 9.8 cm
Markolat mérete 13,4 cm
Teljes méret 23,2 cm
Acél típusa 3Cr13Mov
Felület szinjátszó
Penge vastagsága 2,6 mm
Markolat  típusa  Alumínium
Zár típusa Zár a fogantyún
Súly 179 g
Cikkszám 12119
Webáruház készítés