TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés - Karambit

Pillangókés - Karambit

Státusz
Raktáron    
Termék ára
6 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12120
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Pillangókés - Karambit Stílusban Örömmel mutatjuk be a Pillangókést, amely a karambit stílusát elegánsan ötvözi a pillangókés mechanikájával. Ez a különleges kés tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szeretné egyesíteni a két klasszikus késstílus előnyeit.

A Pillangókés egy látványos és funkcionális eszköz. Az ergonomikus karambit markolat a hagyományos karambit kések karakterisztikus ívét követi, biztosítva a tökéletes fogást és a stabilitást. Azonban ebben az esetben a markolat két részre van osztva, amelyek a kés középső tengelye körül forognak. Ez lehetővé teszi a pillangókésként ismert technika alkalmazását, amely lenyűgözi a nézőket és élményt nyújt az ügyességet kedvelőknek.

A pengéje a karambit késhez hasonlóan ívelt és hegyes. A penge anyaga kiváló minőségű rozsdamentes acél, amely rendkívül éles és tartós. Az acél biztosítja a penge ellenállóságát és hosszú élettartamát, ami kiváló választássá teszi a mindennapi használatra vagy a gyűjteményekbe.

A Pillangókés nyitásakor és zárásakor a pillangókés mechanika lép működésbe. A két markolatrész forgása lehetővé teszi, hogy a pengét könnyedén előhúzzuk vagy visszahelyezzük, így a kés könnyen kezelhető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pillangókés technika bizonyos gyakorlatot igényel, így javasoljuk, hogy óvatosan és megfelelően gyakoroljon, hogy megismerje a kés használatának fortélyait.

Ez a pillangókés nem csak egy praktikus eszköz, hanem egyben egy stílusos kiegészítő is. A karambit és pillangókés elemek kombinációja miatt ez a kés vonzza a tekinteteket és kitűnik a tömegből. Ha Ön egy késgyűjtő, a pillangókés egyedi darabja lehet gyűjteményének, amely a késelések világában való jártasságát tükrözi.

 

A termék tulajdonságai
Penge mérete 9 cm
Markolat mérete 11 cm
Teljes méret 20 cm
Acél típusa 5Cr13Mov
Felület szinjátszó
Penge vastagsága 2,7 mm
Markolat  típusa  Alumínium
Zár típusa Zár a fogantyún
Súly 143 g
Cikkszám 12120
Webáruház készítés