TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés Tactikal

Pillangókés Tactikal

Státusz
Raktáron    
Termék ára
7 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12122
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

 

Ez az egyedi és lenyűgöző eszköz nem csak a pillangókés szerelmeseinek szól, hanem azoknak is, akik értékelik a taktikai kivitelt és a különleges designt.

A középhegyű taktikai kivitelű penge a Különleges Albainox Taktikai Balisong legkiemelkedőbb jellemzője. Ez a penge típus erős, tartós és rendkívül hatékony vágási feladatokhoz. A penge és a markolat közötti egyedi kézvédő kialakítás további biztonságot nyújt a használat során, megakadályozva a kéz elcsúszását és a sérüléseket.

A Különleges Albainox Taktikai Pillangókés kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az erős és masszív szerkezet biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Ez a kés kiválóan alkalmas szabadtéri tevékenységekre, túrázásra, kempingezésre vagy éppen taktikai műveletekre.

Az egyik leglátványosabb jellemző a metál zöld 3D festés, amelynek köszönhetően valóban különleges megjelenést kap. A metál zöld szín és a 3D hatás együtt egy lenyűgöző vizuális élményt nyújt, amely garantáltan magára vonzza a figyelmet.

Legyen szó gyűjtői darabról, vagy praktikus taktikai eszközről, ez a modell minden elvárásnak megfelel. Egyedi designja, kiváló mechanikai tulajdonságai és a metál zöld 3D festése valódi stílust és különlegességet kölcsönöz a késnek.

 

A termék tulajdonságai
Penge mérete 9,5 cm
Markolat mérete 12,3 cm
Teljes méret 22 cm
Acél típusa 5Cr13Mov
Felület 3D Green
Penge vastagsága 2,7 mm
Markolat  típusa  Alumínium
Zár típusa Zár a fogantyún
Súly 141 g
Cikkszám 12122
Webáruház készítés