TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés

Pillangókés

Státusz
Raktáron    
Termék ára
4 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12126
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ez a klasszikus vonalú pillangókés a praktikusság és a stílus tökéletes kombinációját nyújtja. A fekete pengével rendelkező pengés kés egy igazi mutatványos darab lesz a gyűjteményedben. Az acél pengéje 3Cr13Mov minőségű, amely erős és ellenálló a mindennapi használat során.

Az alu markolat kényelmes fogást és stabil tartást biztosít. Az alu markolat könnyű és időtálló, így hosszú élettartammal rendelkezik. A kézbe illő forma lehetővé teszi a pontos és biztonságos használatot.

A pillangókés szinterezett zöld zombi koponya festéssel rendelkezik, amely egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Ez a festési minta a szórakoztató és egyben különleges stílust képviseli, amely biztosan felkelti az érdeklődést. A zöld zombi koponya festés különleges vonzereje lehetővé teszi, hogy kitűnj a tömegből.

A pengehossz 10 cm, ami ideális méretet biztosít mindennapi feladatokhoz. Az optimális hossz lehetővé teszi a pontos munkavégzést és a könnyű kezelést.

Ez a klasszikus vonalú pillangókés fekete pengével, acél 3Cr13Movból készült, alu markolattal és szinterezett zöld zombi koponya festéssel rendelkezik. Egy praktikus és stílusos eszköz, amely a gyűjteményed kiemelkedő darabja lehet, valamint remek választás lehet mindennapi használatra vagy a különleges pillanatokban történő mutatványos bemutatókhoz.

A termék tulajdonságai

Penge mérete

 10 cm

Markolat mérete

 12 cm

Teljes méret

 22,4 cm

Acél típusa

3Cr13Mov

Felület

Fekete

Penge vastagsága

 2 mm

Markolat típusa / színe

Alumínium / zöld-fekete

Zár típusa

Zár a fogantyún

Súly

112 g

Cikkszám

12126
Webáruház készítés