TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés

Pillangókés

Státusz
Raktáron    
Termék ára
5 600 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12129
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ez a klasszikus pillangókés a praktikus és stílusos vágóeszközöd lehet mindennapi használatra vagy a gyűjteményed kiegészítésére. A teljesen fekete kivitel elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a késnek.

Az áttört aluminium markolat rendkívül könnyű és tartós. Nemcsak a megbízható fogást biztosítja, hanem a könnyű kezelhetőséget is elősegíti. A kis súlyú kialakításnak köszönhetően hosszabb ideig is kényelmesen használható, anélkül, hogy fáradtnak éreznéd a kezed.

A pengehossz 9,5 cm, ami ideális méret mindennapi feladatokhoz. A 2,5 mm vastagságú penge erős és éles, így kiválóan alkalmas a különböző vágási munkák elvégzésére. A pillangókés minőségi anyagokból készült, hogy hosszú élettartammal és megbízhatósággal szolgáljon.

Ez a klasszikus pillangókés kényelmes és könnyű kezelhetőséget, valamint minőségi kivitelezést kínál. A teljesen fekete külseje és az áttört aluminium markolata egyaránt vonzóvá teszi. Legyen szó mindennapi használatról vagy gyűjteményed bővítéséről, ez a pillangókés megfelel majd az elvárásaidnak.

 

A termék tulajdonságai

Penge mérete

 9,5 cm

Markolat mérete

 12 cm

Teljes méret

 21,8 cm

Acél típusa

3Cr13Mov

Felület

Fekete

Penge vastagsága

 2,5 mm

Markolat típusa / színe

Alumínium / fekete

Zár típusa

Zár a fogantyún

Súly

111 g

Cikkszám

12129
Webáruház készítés