TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés- Gyakorló Fire

Pillangókés- Gyakorló Fire

Státusz
Raktáron    
Termék ára
6 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12131
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ez a különleges penge és markolat formájú gyakorló pillangkést, amely rendkívül hatékony eszköz a késkészség fejlesztéséhez. Ez a gyakorló kés egyedi tervezésű, és számos előnnyel rendelkezik.

A gyakorló pillangkés penge hossza 9,5 cm hosszú és ívelt formájú, ami lehetővé teszi a jó súlyelosztást és a jobb pörgethetőséget. A penge szélessége fokozatosan növekszik a hegy felé, ami tovább javítja a kés egyensúlyát és kezelhetőségét. Az él és a hegy hiánya biztonságot nyújt a gyakorlás során, mivel minimalizálja a sérülés lehetőségét.

A markolat is ívelt kialakítású, amely kényelmes fogást biztosít. Amikor a kés be van csukva, a markolat teljesen befed mindent, így védelmet nyújt a pengének és biztonságos tárolást tesz lehetővé.

A markolat acél alaplapokkal van ellátva, amelyekre különféle színű szinterezett alumínium borítás van fszegecselve. Ez a dizájn részlete hozzájárul az esztétikus megjelenéshez és a kés harmonikus összhatásához. A színben harmonizáló penge és markolat festése igényes és stílusos megjelenést kölcsönöz a késnek.

Ez a gyakorló kés a legjobbak közé tartozik a kategóriájában. A speciális tervezés, a kényelmes fogás és a biztonsági jellemzők kombinációja ideálissá teszi a késkészség fejlesztéséhez, valamint a pillangkés-használat gyakorlásához.

A termék tulajdonságai

Penge mérete

 9,5 cm

Markolat mérete

 13 cm

Teljes méret

 24 cm

Acél típusa

3Cr13Mov

Felület

Szines

Penge vastagsága

 2,5 mm

Markolat típusa / színe

Alumínium / fekete

Zár típusa

Zár a fogantyún

Súly

161 g

Cikkszám

12131
Webáruház készítés