TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés Blue Skull

Pillangókés Blue Skull

Státusz
Raktáron    
Termék ára
5 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12135
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ez a klasszikus vonalú pillangókés egy igazi stílusos darab lesz a gyűjteményedben. A kék-fekete mintás pengével rendelkező kés a dizájn és a funkcionalitás tökéletes kombinációját nyújtja. Az acél pengéje 3Cr13Mov minőségű, amely erős és tartós, így megbízható társ lesz mindennapi használat során.

Az alu markolat kényelmes fogást és stabil tartást biztosít. Az alu markolat könnyű és időtálló, így hosszú élettartammal rendelkezik. A kézbe illő forma lehetővé teszi a pontos és biztonságos használatot.

A pillangókés szinterezett kék-fekete koponya festéssel rendelkezik, amely egyedi megjelenést kölcsönöz neki.

A pengehossz 10 cm, ami ideális méretet biztosít mindennapi feladatokhoz. Az optimális hossz lehetővé teszi a pontos és könnyű kezelést. Emellett a pillangókés zsebklipsszel is rendelkezik, így kényelmesen hordhatod magaddal a napi tevékenységeid során.

Ez a klasszikus vonalú pillangókés fekete-fehér mintás pengével, acél 3Cr13Movból készült, alu markolattal és szinterezett fekete-fehér koponya festéssel rendelkezik. Egy stílusos és megbízható eszköz, amely bármely gyűjteményt feldobja, valamint kiváló választás mindennapi használatra vagy a különleges pillanatokban történő bemutatókhoz. A zsebklipsszel felszerelve pedig könnyedén hordható és mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.

A termék tulajdonságai

Penge mérete

 10 cm

Markolat mérete

 12 cm

Teljes méret

 22,4 cm

Acél típusa

3Cr13Mov

Felület

Fekete

Penge vastagsága

 2 mm

Markolat típusa / színe

Alumínium / kék-fekete

Zár típusa

Zár a fogantyún

Súly

104 g

Cikkszám

12135
Webáruház készítés