TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pillangókés Gyakorló

Pillangókés Gyakorló

Státusz
Raktáron    
Termék ára
3 800 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
12136
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ez a pillangókés speciálisan kifejlesztett eszköz, amely lehetővé teszi a mozdulatok gyakorlását és a késkészség fejlesztését anélkül, hogy valóságos vágóeszköz lenne.

Ez a gyakorló - edző pillangókés rendelkezik egy gyönyörű szivárvány színű pengével és markolattal. A szivárvány színárnyalatok elegáns megjelenést kölcsönöznek a késnek és kiemelik annak stílusát.

A penge hossza 9,5 cm, ami ideális méret a gyakorláshoz és a késhasználat mozdulatainak gyakorlásához. A pengéje rozsdamentes acélból készült, ami tartós és a furatok miatt könnyű anyag, így a kés súlyelosztása ideális és kényelmesen használható.

A markolat is tömör aluminiumból készült, amely biztosítja a stabilitást és az egyenletes súlyelosztást. Ez segít a mozdulatok pontos végrehajtásában és a gyakorlás hatékonyságában.

Ez a gyakorló - edző pillangókés kiváló minőségű anyagokból készült, és tartós kialakítású. A szivárvány színű pengével és markolattal rendkívül vonzó megjelenést kölcsönöz, így nemcsak hatékony eszköz a gyakorláshoz, hanem stílusos kiegészítő is.

Fontos megjegyezni, hogy ez a gyakorló - edző pillangókés nem vágóeszköz, és kizárólag gyakorlási célokra szolgál. Használata során mindig tartsa be a biztonsági óvintézkedéseket és ellenőrizze a helyi törvényeket a pillangókés használatával kapcsolatban.

A termék tulajdonságai

Penge mérete

 9,8 cm

Markolat mérete

 12 cm

Teljes méret

 22,4 cm

Acél típusa

3Cr13Mov

Felület

Szivárvány szin

Penge vastagsága

 2 mm

Markolat típusa / színe

Alumínium / szivárvány

Zár típusa

Zár a fogantyún

Súly

129 g

Cikkszám

12136
Webáruház készítés