TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Dixon Urban Hunter I. N690 Megrendelhető

Dixon Urban Hunter I. N690  Megrendelhető

Státusz
MEGRENDELHETŐ ! Szállítás 5 - 15 munkanap    
Termék ára
39 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
13022
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A Dixon középzáras vadászbicska, melyet gyakran az "Őz" néven is emlegetnek, a vadászok és kalandorok megbecsült társa a természetben és az outdoor kalandok során. Ez a bicska nem csupán egy eszköz, hanem egy hűséges társ, melyre mindig számíthat, legyen szó vadászatról, túrázásról vagy egyszerűen a mindennapi használatról.

A penge hossza 90 mm, és 3,0 mm vastag, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén kezelhesse és alkalmazza a legkülönfélébb feladatokhoz. Két különböző acélból készült: 1.4116 acélból és N690 acélból, mindkettő ellenálló és tartós anyag, amely hosszú éveken át szolgálja a felhasználót. Az 1.4116 acél 56Hrc keménységi fokkal rendelkezik, míg a N690 acél 59Hrc keménységi fokot kínál, biztosítva ezzel a megfelelő éltartást és éles vágási teljesítményt.

Az oldallemez és a bakni is rozsdamentes anyagból készült, ami extra védelmet nyújt a korrózió ellen, így még hosszú évek múltán is ragyogó és megbízható marad.

A markolatot wenge fa alkotja, mely nemcsak esztétikus, de rendkívül tartós is. A wenge fa a szépség és a funkcionalitás tökéletes ötvözete, kényelmes fogást biztosítva még hosszabb használat során is.

A pengerögzítés középzárral van ellátva, amely maximális biztonságot és stabilitást nyújt a használat során, így Ön teljes mértékben megbízhat ebben a kiváló minőségű vadászbicskában.

A Dixon középzáras vadászbicska - vagy ahogyan sokan ismerik, az "Őz" - egy olyan eszköz, amely a megbízhatóság és a funkcionalitás szinonimája. Legyen az vadászat, túrázás vagy mindennapos használat, ez a bicska mindig készen áll a kihívásokra, készen arra, hogy Önt hűségesen kísérje utazásain és kalandjain.

A termék tulajdonságai

Penge hossz: 9 cm

Penge vastagsága: 3 mm

Penge anyaga: N690

Keménység: 59 HRC

Alaplapok: Rozsdamentes acél

Bakni: Tömör rozsdamentes acél

Markolat: Wenge fa

Biztonság: Közép-záras pengerögzítés

Súly: 140 g

Cikkszám: 13022

 

Webáruház készítés