TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Dixon Bear Hunter I. N690 Megrendelhető

Dixon Bear Hunter I. N690 Megrendelhető

Státusz
MEGRENDELHETŐ ! Szállítás 5 - 15 munkanap    
Termék ára
42 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
13024
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A zsebkés egy rendkívül praktikus és stílusos kiegészítő, amelyet mindennapi használatra terveztek. Az első pillantásra magával ragadó, gyönyörű rusztikus paduk fa markolata azonnal vonzza a figyelmet, és az egész képet melegséggel és természetességgel tölti meg.

A kés hátsó biztonsági zárral rendelkezik, ami extra védelmet nyújt, és megakadályozza a véletlen becsukást. A biztonsági zár kiválóan kiegészíti a kés funkcióit, és hozzájárul a felhasználó biztonságához. A tömör rozsdamentes acél bakni a kés strapabíróságát és időtállóságát biztosítja, így a  zsebkés hosszú éveken át megbízható társ lehet mindennapi tevékenységeid során. A markolat végén található zsinór furat nem csupán esztétikai elem, hanem praktikus megoldás is, amely lehetővé teszi a kés könnyű hordozását vagy rögzítését.

Az alaplapok is rozsdamentes acélból készülnek, ami további erőt és stabilitást ad a kéznek. A penge hossza 90 mm, és 3,0 mm vastagságú, ami ideális méretet és stabilitást biztosít a különféle feladatokhoz. A Dixon zsebkés két különböző anyagból készülhet: 1.4116 acél 56Hrc vagy N690 acél 59Hrc. Mindkét verzió kiváló minőségű anyagokból készül, így a felhasználó magabiztosan számíthat a pengék kiváló élességére és tartósságára.

A kés ergonómikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes fogást és használatot. Ez a modell sokoldalú felhasználhatóságával kiemelkedik a mindennapi eszközök közül. Legyen szó mindennapi használatról, túrázásról vagy kempingezésről, a zsebkés mindig készen áll a különféle kihívásokra.

Összességében a Dixon zsebkés egy stílusos, strapabíró és megbízható eszköz, amely kiválóan alkalmas a mindennapi élet számos területén. A magas minőségű anyagok és a gondos tervezés együttesen teszik ezt a zsebkést a kényelmes és hatékony mindennapi használat elengedhetetlen eszközévé.

A termék tulajdonságai

Penge hossz: 9 cm
Penge vastagsága: 3 mm
Penge anyaga: N690
Keménység: 59 HRC
Alaplapok: Rozsdamentes acél
Bakni: Tömör rozsdamentes acél
Markolat: Paduk fa, zsinór furat
Biztonság: Hátsó-záras pengerögzítés
Súly: 186 g
Cikkszám: 13024

Webáruház készítés