TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


B.M. Chainsaw Backup Latin Machete

B.M. Chainsaw Backup Latin Machete

Státusz
Raktáron    
Termék ára
17 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
3559
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A Magnum Chainsaw Backup Latin Machete egy erős és tartós kézi szerszám, amely ideális a kertészeti és erdészeti munkákhoz. Ez a machete a Latin Amerikában hagyományosan használt késformát követi, de modernebb kialakítással és anyagokkal, hogy még hatékonyabb legyen.

A machete penge hossza 29,6  cm, és rozsdamentes acélból készült, ami a tartóssága és hosszú élettartama érdekében van. A penge vastagsága 3,8 mm, ami a hatékony vágáshoz szükséges merevséget biztosítja. A jó súlypont lehetővé teszi a hatékony és gyors munkát.

A markolat anyaga, műanyag, így könnyen tisztítható és ellenáll a kopásnak és a nedvességnek is. A markolat ergonómikus kialakítása kényelmes fogást biztosít, így hosszabb munkaidő alatt is kényelmesen tud dolgozni vele. A markolaton található lyuk segítségével pedig a machetét könnyen elláthatja egy rögzítő zsinórral, amely még biztosabb fogást eredményez.

A machete általános használatra, gyakorlatilag bármilyen munka elvégzésére alkalmas, amely során egy hatékony vágószerszámra van szüksége. A Magnum Chainsaw Backup Latin Machete egy jó választás lehet a kertészek, erdészek és túrázók számára,de akár horgászok számára  is, akiknek szükségük van egy megbízható, sokoldalú machetére.

A termék tulajdonságai
Penge anyaga 420 acél
Penge vastagsága 3,8 mm
Penge hossza 29,6 cm
Penge felülete Fekete bevonatos
Markolat anyaga Szintetikus műanyag
Markolat színe Fekete
Nyitás Fix pengés
Zár típus Fix pengés
Teljes hossz 42,5 cm
Súly 463 g
Webáruház készítés