TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


B.M. Desert Warrior 2.0 Taktikai Kés

B.M. Desert Warrior 2.0 Taktikai Kés

Státusz
Raktáron    
Termék ára
32 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
3560
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ha Ön egy vérbeli túrázó, katonai vagy taktikai szakember, akkor biztosan tudja, hogy milyen fontos a megfelelő felszerelés kiválasztása. A Böker Magnum Desert Warrior 2.0 Taktikai Kés a legjobb választás, ha egy megbízható és hatékony fegyverre van szüksége a katonai, rendészeti vagy túrázó tevékenységeihez.

Ez a kés nagy teljesítményű, rozsdamentes acél pengével rendelkezik, ami tartós, ellenálló és éles. A pengét ellenálló bevonattal látták el, amely segít a rozsda és a kopás elleni védelemben. A penge hossza 16.8 cm, így kiválóan alkalmas az összes vágási feladatra, amelyekkel találkozhat.

A markolat anyaga üvegszál erősítésű micarta, amely ellenáll a kopásnak és a nedvességnek, így biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást bármilyen időjárási körülmények között. A markolat ergonomikus kialakításának köszönhetően a kés biztonságosan és stabilan tartható a kezében, így biztosítva a pontos és hatékony vágást.

A kés taktikai jellegét hangsúlyozza a speciális tok, amely molle rendszer kompatibilis és a mellékelt hevederekkel biztonságosan comra is rögzíthető.

Összességében, a Böker M.Desert Warrior 2.0 Taktikai Kés a katonai, rendészeti vagy túrázó tevékenységekhez egyaránt kiváló választás. A tartós és megbízható kialakításának köszönhetően ez a kés mindig készen áll a feladatokra, amelyekkel találkozhat az út során. Válassza ezt a taktikai kést, hogy mindig biztonságban legyen a kalandok során!

A termék tulajdonságai
Penge anyaga 440A acél
Penge vastagsága 4,7 mm
Penge hossza 16,8 cm
Penge felülete Fekete
Markolat anyaga Micarta
Markolat színe Desert
Nyitás Fix pengés
Zár típus Fix pengés
Teljes hossz 30,3 cm
Súly 379 g
Webáruház készítés