TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Túra és szabadidőkés

Túra és szabadidőkés

Státusz
Raktáron    
Termék ára
17 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
3568
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Túra és kiránduló kés, amely ideális választás a szabadidős tevékenységekhez és kalandokhoz. Ez a kés az egyik legrobosztusabb darab a kollekciónkban, és számos előnnyel rendelkezik, hogy segítse Önt minden körülmények között.

Főbb jellemzők:
- Robosztus felépítés: A kés masszív és tartós kivitelének köszönhetően bátran számíthat rá még a legkeményebb túrák és kirándulások során is.

- Rozsdamentes acél kézvédő: A határozott rozsdamentes acél kézvédő védi a kezét a vágásoktól és a sérülésektől, miközben extra stabilitást nyújt a fogás során.

- Nagyméretű szögletesebben megformált fa markolat: A markolat kényelmes és biztonságos fogást biztosít. A nagy méretű markolat ideális akár hosszabb ideig tartó használat esetén is.

- Full tang kivitel: A kés teljes hosszában tart, ezáltal extra erősséget és stabilitást biztosítva a használat során.

- 4 mm pengevastagság: A vastag, 4 mm-es penge kiváló szilárdságot és tartósságot nyújt.

- 440C rozsdamentes acél penge: A klasszikus pengeforma mellett a kés penge anyaga 440C rozsdamentes acél, amely hosszú élettartamot és kiváló vágóteljesítményt garantál.

- Kordura tok: A késhez tartozó kordura tok könnyen hordozható és védi a pengét a szállítás során. Kényelmesen rögzítheti az övére.

Ez a Robosztus Túra és Kiránduló Kés a kalandvágyó számára tervezték, és minden olyan szituációban megbízható eszköz lehet, amikor a megbízhatóság és a teljesítmény a legfontosabb. Fedezze fel a természetet és a kihívásokat ezzel a kiváló minőségű késsel!

 

A termék tulajdonságai

Penge anyaga

440C rozsdamentes acél

Penge vastagsága

4 mm

Penge hossza

18 cm

Penge felülete

szaté /polírozott

Markolat anyaga

Fa

Nyitás

Fix pengés

Teljes hossz

31,5 cm

Súly

411 g

Webáruház készítés