TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Túra és szabadidő kés

Túra és szabadidő kés

Státusz
Raktáron    
Termék ára
16 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
3569
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Fedezze fel az érdekes rusztikus kialakítású túra és kiránduló kést, amely tökéletes társ szabadtéri tevékenységeihez. Ez a kés nemcsak praktikus, hanem stílusos is, így minden körülmények között kitűnik majd.

Kés jellemzői:
- Rozsdamentes acél kézvédő és hátsó bakni: A kés tartósságát és megbízhatóságát növeli a díszített rozsdamentes acél kézvédő és a hátsó bakni. Ezek a részek védelmet nyújtanak és egyben esztétikai értéket is adnak a késnek.

- Bőrből készült ovális markolat: A kés markolata különleges bőrből készült, oválisra megformált dizájnnal. Ez a markolat nemcsak kényelmes fogást biztosít, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöz a kéznek.

- Vaskos 4,5 mm pengevastagság: A kés pengéje rendkívül erős és tartós, hiszen 4,5 mm vastag. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén megbirkózzon a kihívásokkal a szabadban.

- 440C rozsdamentes acél penge: A kés penge része 440C rozsdamentes acélból készül, amely hosszú élettartamot és kiváló vágási teljesítményt garantál.

- Kordura tok: A késhez tartozó kordura tok praktikus és könnyen hordozhatóvé teszi. Védve tartja a kést, és könnyen hozzáférhetővé teszi azt szabadtéri kalandjai során.

Ez a különleges kés ideális választás minden olyan tevékenységhez, ahol a megbízhatóság és a stílus egyaránt fontos. Legyen szó túrázásról, kirándulásról vagy bármilyen szabadtéri kalandról, ez a kés a segítségére lesz.

 

A termék tulajdonságai

Penge anyaga

440C rozsdamente acél

Penge vastagsága

4,5 mm

Penge hossza

16 cm

Penge felülete

rusztikus szatén

Markolat anyaga

Bőr / Celluloid

Nyitás

Fix pengés

Teljes hossz

29.5 cm

Súly

295 g

Webáruház készítés