TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Túra és szabadidő kés

Túra és szabadidő kés

Státusz
Raktáron    
Termék ára
16 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
3570
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Bemutatjuk Önnek ezt a  klasszikus kialakítású túra és kiránduló kést, mely ideális szabadtéri tevékenységekhez és gyűjteményekhez egyaránt. Ez a kés magával ragadó részletekkel büszkélkedik, amelyeket minden kés szerelmese értékelni fog.

Klasszikus Kialakítás. Ez a kés egy klasszikusan ívelt és időtlen formatervezéssel rendelkezik, ami emeli az összhangot bármilyen környezetben, legyen az egy túra, kirándulás vagy otthoni gyűjtemény.

Rozsdamentes acél kézvédő és bakni. A kézvédő és hátsó bakni határozottan díszített és rozsdamentes acélból készült, ami nemcsak esztétikailag vonzó, hanem tartós és ellenálló is. Ezek a részletek növelik a kés megbízhatóságát és tartósságát.

Wenge Fa Markolat. A kés markolata wenge fából készült, ami nemcsak gyönyörű, hanem kiváló fogást is biztosít. Ez az exkluzív faanyag a kézben tartva is kényelmes és elegáns érzést nyújt.

A kés penge minőségi 440C rozsdamentes acélból készült, amely hosszú élettartamot és kiváló vágási teljesítményt garantál. 

A késhez tartozik egy kordura tok, amely praktikus és tartós. Ez a tok megvédi a kést a környezeti hatásoktól, és lehetővé teszi, hogy könnyen hordozza magával bármilyen kaland során.

Ez a kés ideális választás minden olyan személy számára, aki értékeli a minőséget, az eleganciát és a megbízhatóságot a túrázáshoz, kiránduláshoz vagy gyűjteményként. 

A termék tulajdonságai

Penge anyaga

440C rozsdamentes acél

Penge vastagsága

3.3 mm

Penge hossza

18.5 cm

Penge felülete

Mintás, szálcsiszolt

Markolat anyaga

Fa, wenge

Nyitás

Fix pengés

Teljes hossz

30,5 cm

Súly

340 g

Webáruház készítés