TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Glock 81 osztrák katonai kés

Glock 81 osztrák katonai kés

Státusz
Készlethiány !    
Termék ára
16 900 Ft
Cikkszám
3573
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Fedezze fel a Glock 81 típusú osztrák katonai kést, egy rendkívül megbízható és strapabíró taktikai eszközt, amelyet 1975-ben fejlesztettek ki egy különleges egység segítségével. Ez a rendszeresített taktikai kés kivételes teljesítményt nyújt a katonai és túlélési helyzetekben.

A kés 1095 szénaélű pengéje kiemelkedő éles vágást biztosít, ami ideális a különféle feladatok elvégzéséhez. A 5 mm vastagságú penge és a clip point pengeforma együttesen fokozzák a kés erősségét és funkcionalitását. A penge foka fogazottami  tovább növeli a vágóteljesítményt, lehetővé téve a hatékony használatot számos környezetben.

A markolat ütésálló polyamidból készült, ami kiválóan ellenáll az extrém körülményeknek. Ez a kialakítás biztosítja, hogy a kés megbízhatóan szolgálja Önt még a legkeményebb környezeti feltételek között is. A markolat letisztult formavilága és ergonómikus kialakítása kényelmes fogást és könnyű kezelhetőséget biztosít.

A Glock 81 kés teljes hossza 29 cm, ami ideális méret a könnyű hordozhatósághoz és a sokoldalú felhasználáshoz. A kés súlya mindössze 202 g, ami további kényelmet és hordozhatóságot jelent. Ezáltal a Glock 81 kés az ideális választás mindenki számára, aki megbízható és hatékony taktikai eszközt keres a mindennapi kihívásokhoz és a szélsőséges körülményekhez.

A termék tulajdonságai
Teljes hossza: 29 cm
Penge hossza: 16.5 cm
Penge vastagsága: 5 mm
A kés foka fogazott
A kés penge szine: fekete
Markolat és a tok szine . szürke
Penge anyaga: rugóacél (1095), eloxált felülettel
Markolat anyaga: Glock-Polymer
Tok anyaga: Glock-Polymer
Webáruház készítés