TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Maskara zsebkés, bicska agancs markolattal, kovácsolt pengével

Maskara zsebkés, bicska agancs markolattal, kovácsolt pengével

Státusz
Raktáron    
Termék ára
27 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
4031-38
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Fedezze fel a Maskara zsebkést, a tökéletes társat minden kalandhoz és mindennapi tevékenységhez! Ez a kézzel készült tradicionális magyar zsebkés egy igazi mestermű, amely minden elvárásnak megfelel.

A Maskara zsebkés egy kiváló minőségű szarvas agancs markolattal rendelkezik, amely nemcsak esztétikus, hanem tartós és kényelmes fogást biztosít. Az agancs természetes szépsége és textúrája még vonzóbbá teszi ezt a kést.

A pengéje 4116 Dick rozsdamentes acélból készült, ami kiemelkedő élekkel és hosszú élettartammal rendelkezik. A kovácsolt penge kiváló vágóteljesítményt nyújt, és könnyedén megbirkózik a különböző feladatokkal, legyen szó élelmiszer előkészítésről vagy túrázásról.

A Maskara zsebkés tömör rozsdamentes baknikkal van ellátva, amelyek extra biztonságot és stabilitást nyújtanak a használat során. Bármilyen feladathoz kéznél lesz a megfelelő eszköz.

Legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy mindennapi használatról, a Maskara zsebkés mindig megbízható társ lesz. Az összetéveszthetetlen stílusa és hagyományos megjelenése garantáltan lenyűgözi Önt és mindenkit, aki látja.

Vásároljon most a Maskara zsebkésből, és fedezze fel a hagyományos magyar kézművesség és minőség egyedülálló kombinációját! Legyen az Öné ez a lenyűgöző zsebkés, amely garantáltan hű társa lesz minden kalandban!

A termék tulajdonságai

Maskara zsebkés kovácsolt 4116 acél
Klasszikus kézi készítésű magyar zsebkés
A penge alapanyaga megegyezik a DICK késeknél használt 1.4116 ( X50CrMoV15) kiváló éltartású acéllal.
A markolati alaplapok ill. betétek is rozsdamentes acélból készültek.
Penge hossza: 9 cm
Markolat: agancs
Cikkszám: 4031-38

Webáruház készítés