TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Maskara zsebkés, bicska világos bivalyszaru markolattal

Maskara zsebkés, bicska világos bivalyszaru markolattal

Státusz
Raktáron    
Termék ára
27 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
4031-40
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Fedezze fel a tradicionális magyar kézművesség csodáját a Maskara zsebkéssel! Ez a kézzel készült bicska tökéletes választás minden kalandhoz és mindennapi használathoz.

A Maskara zsebkésnek egyedi megjelenést kölcsönöz a bivalyszaru markolata. Ez a természetes anyag nemcsak esztétikus, hanem tartós és kényelmes fogást is biztosít. A bivalyszaru markolat igazi különlegességet ad ennek a kézimunkával elkészített zsebkésnek.

A pengéje a minőség és tartósság jegyében készült 4116 Dick rozsdamentes acélból. Ez a pengematerial kiemelkedő vágóteljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Bármilyen feladatot könnyedén elvégezhet ezzel a kiváló minőségű késsel.

A Maskara zsebkés tömör rozsdamentes baknikkal van felszerelve, amelyek stabil fogást és biztonságot nyújtanak használat közben. Legyen szó kempingezésről, túrázásról vagy mindennapi tevékenységről, ez a zsebkés mindig kéznél lesz.

A Maskara zsebkés egy igazi ékszer minden kés szerelmese számára. A hagyományos magyar kézművesség és a modern kivitelezés tökéletes harmóniájával rendelkezik. Ez a kézimunkával készült mestermű biztosan lenyűgözi Önt és mindenkit, aki látja.

Vásároljon most a Maskara zsebkésből, és fedezze fel a minőséget és eleganciát egyetlen termékben! Legyen a büszke tulajdonosa ennek a tradicionális magyar zsebkésnek, és élvezze a kiváló funkcionalitást és megjelenést minden nap!

A termék tulajdonságai

Maskara zsebkés, bicska  polírozott szaru markolattal. A baknik és az alaplap tömör rozsdamentes.
Klasszikus kézi készítésű magyar zsebkés
A penge alapanyaga megegyezik a DICK késeknél használt 1.4116 ( X50CrMoV15) kiváló éltartású rozsdamentes acéllal.
A markolati alaplapok ill. betétek is rozsdamentes acélból készültek.
Penge hossza: 9 cm
Markolat: csiszolt , polírozott szaru
Cikkszám: 4031-25

Webáruház készítés