TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Szalonnázó zsebkés, bicska agancs markolattal és trikolor betéttel

Szalonnázó zsebkés, bicska agancs markolattal és trikolor betéttel

Státusz
MEGRENDELHETŐ ! Szállítás 5 - 15 munkanap    
Termék ára
27 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
4141-24
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A klasszikus, tradicionális magyar szalonnázó zsebkés, amely kézzel készül, és kiváló minőségű anyagokkal rendelkezik. Ez a zsebkés tökéletes kiegészítője lehet bármilyen kalandnak, táborozásnak vagy szabadtéri tevékenységnek.

A zsebkés jellemzői közé tartozik egy 4116 rozsdamentes acél penge, amely rendkívül tartós éllel és éltartással rendelkezik.. Ez a kiváló minőségű acélpenge ellenáll a rozsda és a korrózió hatásainak, így hosszú élettartammal rendelkezik.

A markolat szarvas agancsból készült, amely egyedi megjelenést és természetes textúrát kölcsönöz a zsebkésnek. Az agancs anyaga rendkívül tartós és ellenálló, emellett természetesen gyönyörű. A markolat végei tömör rozsdamentes acélból készültek, ami kiváló stabilitást és tartósságot biztosít.

Ezen kívül a zsebkés markolatát trikolor betét díszíti, amelyek a magyar hagyományokra és színekre utalnak. 

A tradicionális magyar szalonnázó zsebkés praktikus méretének köszönhetően könnyen hordozható a zsebedben vagy hátizsákodban. Legyen szó sütésről, piknikezésről vagy kempingezésről, ez a kézi készítésű zsebkés mindig készen áll arra, hogy segítségedre legyen.

Vedd meg a saját klasszikus, tradicionális magyar szalonnázó zsebkésedet most, és fedezd fel az igazi minőséget és hagyományokat, amit a magyar kézművesség nyújt!

A termék tulajdonságai

Szalonnázó zsebkés
Klasszikus kézi készítésű magyar zsebkés
A penge alapanyaga megegyezik a DICK késeknél használt 1.4116 ( X50CrMoV15) kiváló éltartású rozsdamentes acéllal. A markolati alaplapok ill. betétek is rozsdamentes acélból készültek.
A bicska érdekessége a nemzeti színű fiber betét az első bakninál.
Penge anyaga: 4116 rozsdamentes-acél
Penge hossza: 9,5 cm
Rozsdamentes acél betétekkel és réz végekkel
Markolat: agancs
Cikkszám: 4141-24

Webáruház készítés