TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Szalonnázó zsebkés, bicska csiszolt csont markolat , trikolor kokárdával díszítve

Szalonnázó zsebkés, bicska csiszolt csont markolat , trikolor kokárdával díszítve

Státusz
MEGRENDELHETŐ ! Szállítás 5 - 15 munkanap    
Termék ára
29 000 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
4141-25
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A klasszikus, tradicionális magyar szalonnázó zsebkés, amely kézi készítéssel készült, és egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Ez a zsebkés kifejezetten a szalonnázás szerelmeseinek lett tervezve, és a magyar hagyományokat tükrözi. A penge anyaga kiváló minőségű 4116 rozsdamentes acél, ami rendkívül éles és tartós. Ez biztosítja, hogy könnyedén és pontosan vághassa a szalonnát a kívánt vastagságra, hogy tökéletesen megfeleljen minden ízlésnek.

A zsebkés markolata csiszolt csontból készült, ami nemcsak esztétikailag vonzó, hanem kényelmes és stabil fogást is biztosít. A markolat végét pedig tömör rozsdamentes acélból készítettük, amely további tartósságot és megbízhatóságot nyújt a késnek.

Egy különleges díszítőelem is található a zsebkésen, méghozzá egy trikolor kokárda formájában. Ez a kokárda a magyar nemzeti színekkel díszített, és büszkeséggel jelzi a termék eredetét és hagyományait.

A klasszikus, tradicionális magyar szalonnázó zsebkésünk tökéletes választás minden olyan szalonnázási alkalomra, amikor szeretné élvezni a hagyományos ízeket és élményeket. A kézi készítésű kivitelezés, a kiváló minőségű anyagok és a figyelemre méltó részletek garantálják a kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot.

 

A termék tulajdonságai

Szalonnázó zsebkés, trikolor kokárda betéttel.
Klasszikus kézi készítésű magyar zsebkés
A penge alapanyaga megegyezik a DICK késeknél használt 1.4116 ( X50CrMoV15) kiváló éltartású rozsdamentes acéllal. A markolati alaplapok ill. betétek is rozsdamentes acélból készültek.
A bicska érdekessége a nemzeti színű kokárda az első bakninál.
Penge anyaga: 4116 rozsdamentes-acél
Penge hossza: 9,5 cm
Rozsdamentes acél betétekkel és réz végekkel
Markolat: csiszolt agancs vagy csont
Cikkszám: 4141-25

Webáruház készítés