TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


EDC félautomata zsebkés a mindennapokra

EDC félautomata zsebkés a mindennapokra

Státusz
Raktáron    
Termék ára
6 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
6028
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ez a masszív egykezes zsebkés kiváló választás mindennapi és outdoor feladatokhoz. Az elegáns és erős kivitelezésnek köszönhetően tökéletesen alkalmas a mindennapos használatra, valamint a kihívást jelentőbb kültéri tevékenységekre is.

A félautomata flippes nyitási mechanizmus gyors és egyszerű használatot biztosít. Az egyszerűen hozzáférhető nyitómechanizmus segítségével könnyedén kinyithatja a kést egyetlen kézmozdulattal.

A zsebkés felépítése robusztus és tartós. Az acél markolatváz és a G10-betét kombinációja rendkívüli stabilitást és megbízhatóságot biztosít. Az acél markolatváz erősítést nyújt a késnek, és ellenáll az ütéseknek és a kopásnak.

A markolat végén található csavarhúzó és zsinórvágó nagyon praktikus funkciók. A csavarhúzó lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan meghúzzon vagy meglazítson különféle csavarokat. A zsinórvágó hasznos lehet, ha gyorsan el kell távolítania vagy meg kell csonkítania egy kötelet vagy zsinórt.

A zseb klipsz lehetővé teszi, hogy könnyedén rögzítse a kést a zsebéhez, övéhez vagy más hordozható tárgyakhoz. Ez kényelmes hordozást és könnyű hozzáférést biztosít a késhez.

A klasszikus pengeforma kiváló vágási teljesítményt és sokoldalúságot nyújt. Az éles és tartós penge alkalmas mindennapi feladatokra, például dobozok vagy csomagolások kinyitására, de ideális a kinti tevékenységekhez is, mint például kempingezés, túrázás vagy táborozás.

 

A termék tulajdonságai
Penge anyaga 8Cr13Mov
Penge vastagsága 2, 9 mm
Penge hossza 9,5 cm
Penge felülete Fekete bevonat
Markolat anyaga Acél, G10 betét 
Markolat színe Natúr - Fekete
Nyitás Flipper
Zár típus Linerlock
Teljes hossz 22 cm
Súly 211 g
Cikkszám 6028
Webáruház készítés