TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Elegán egykezes félautomata zsebkés

Elegán egykezes félautomata zsebkés

Státusz
Raktáron    
Termék ára
8 500 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
6029
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Az elegáns egykezes félautomata EDC zsebkésünk tökéletes választás mindennapi és outdoor feladatokhoz. Az exkluzív kivitel, a masszív felépítés és a kiváló minőségű anyagok kombinációja garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot.

A félautomata flippes nyitási mechanizmus lehetővé teszi a gyors és hatékony késhasználatot. Egyszerűen nyissa ki a kést egyetlen kézmozdulattal, így kényelmesen használhatja mindennapi tevékenységei során.

A zsebkés masszív felépítése a tartósságot és az erős teljesítményt szem előtt tartva készült. Az acél markolatváz rózsafa-betéttel kombinálva vonzó megjelenést kölcsönöz a késnek. A rózsafa-betét elegáns és természetes anyag, amely hozzájárul a kés kifinomultságához.

A liner lock zár rendszer biztonságos és stabil rögzítést biztosít a pengének. Ez a zárrendszer megakadályozza a véletlen záródást, így biztosítva a kényelmes és biztonságos használatot.

A zseb klipsz lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen rögzítse a kést a zsebéhez vagy övéhez. 

A klasszikus középhegyű pengeforma rendkívül sokoldalú és hatékony vágási teljesítményt nyújt. Ideális mindennapi feladatokhoz, például csomagolások kinyitásához, de megbirkózik a kültéri tevékenységekkel is, mint például túrázás, kempingezés vagy táborozás.

A határozott kézvédő a penge tövénél biztosítja a biztonságos és kényelmes fogást. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy hatékonyan és precízen használja a kést, minimalizálva a sérülés kockázatát.

 

A termék tulajdonságai
Penge anyaga 440C
Penge vastagsága 2, 7 mm
Penge hossza 9,5 cm
Penge felülete Titanium-Nitride bevonat
Markolat anyaga Acél - Rózsafa betét
Markolat színe Szürke -barna
Nyitás Flipper
Zár típus Linerlock
Teljes hossz 22 cm
Súly 146 g
Cikkszám 6029
Webáruház készítés