TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Túra zsebkés, egykezes félautomata nyitás..

Túra zsebkés, egykezes félautomata nyitás..

Státusz
Raktáron    
Termék ára
8 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
6030
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Egykezes félautomata modell a tökéletes társ mindennapi és outdoor tevékenységekhez. Ez a masszív és megbízható kés minden kihívással szemben helytáll, és egyedülálló stílusával és funkcionalitásával kiemelkedik.

A félautomata flippes nyitási mechanizmus lehetővé teszi a gyors és hatékony késhasználatot. Egyszerűen nyissa ki a kést egyetlen kézmozdulattal, hogy könnyedén kezelhesse mindennapi feladatokat vagy outdoor kalandokat.

A zsebkés masszív felépítése és az acél markolatváz kiváló tartósságot és ellenállást biztosít. Az acél váz hosszú élettartamot és erős teljesítményt garantál. A sötét barna rózsafa markolat különleges megjelenést kölcsönöz a késnek, és a természetes anyag felhasználása kellemes érzést nyújt a használat során.

A liner lock zár rendszer megbízhatóan rögzíti a pengét, biztosítva a biztonságos és stabil használatot. Ez a zárrendszer könnyen kezelhető és megbízható, így a kés mindig a helyén marad, amikor szüksége van rá.

A zseb klipsz lehetővé teszi a kényelmes hordozást és hozzáférést. Rögzítse a kést a zsebéhez vagy övéhez, hogy mindig kéznél legyen, bármikor és bárhol.

A rusztikus bakni a penge tövénél nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz a késnek, hanem extra biztonságot és stabilitást is nyújt. Ez a rész hatékonyan védi az ujját a penge széle ellen, minimalizálva a sérülés kockázatát.

A markolat végén található csavarhúzó praktikus funkció, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen meghúzzon vagy meglazítson különféle csavarokat. Ez nagyon hasznos lehet outdoor környezetben vagy mindennapi szituációkban.



A termék tulajdonságai
Penge anyaga 440C
Penge vastagsága 2, 7 mm
Penge hossza 9 cm
Penge felülete Szatén
Markolat anyaga Acél - Rózsafa 
Markolat színe Szürke -barna
Nyitás Flipper
Zár típus Linerlock
Teljes hossz 20,5 cm
Súly 169 g
Cikkszám 6030
Webáruház készítés