TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Karambit - Gyakorló

Karambit - Gyakorló

Termék ára
5 900 Ft
Cikkszám
9029
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Ez a karambit kifejezetten gyakorlásra és tréningre lett tervezve, és rendelkezik néhány jellegzetes tulajdonsággal.

A gyakorló karambit fix pengével rendelkezik, ami stabilitást és megbízhatóságot nyújt a tréning során. Az FRM (Fiber Reinforced Material) markolat kiváló tapadást biztosít, így könnyen kezelhető és irányítható a gyakorlatok során.

A karambit nyakban hordható tokkal érkezik, így mindig kéznél lesz, és könnyen hozzáférhető lesz a tréningek során. A nyaklánccal kombinálva kényelmes és praktikus megoldást nyújt az egyéni igényeknek megfelelően.

A karambit eredetileg Indonéziából származik, és egy kis ívelt kés, amely egy karomra emlékeztet. A néphit szerint a tigris karmai ihlették. Ma a karambit a Silat harcművészet egyik fő fegyvereként ismert, és gyakran használják a filippínó harcművészetekben és az önvédelem során is. Az eredeti felhasználási célja azonban mezőgazdasági feladatokra és állatbőrök eltávolítására és kezelésére szolgált.

Ez a gyakorló karambit tökéletes választás lehet mindazoknak, akik szeretnék fejleszteni a késelési technikáikat, vagy érdeklődnek a harcművészetek iránt. Rendelje meg most, és kezdje el a késelési technikák gyakorlását a biztonságos és kontrollált környezetben!

A termék tulajdonságai

Karambit - Gyakorló

Kés él nélkül és tompa heggyel rendelkezik
Küzdőkés a különlegességek kedvelőinek
Fix pengés
Penge hossza: 10 cm
Penge vastagsága: 3 mm
Penge anyaga: Rozsdamentes acél , szinterezett bevonat
Markolat: FRN
Cikkszám: 9029

Webáruház készítés