TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Fejesgörbe Extra Back-Lock zárrendszerrel X50CrMov15 Megrendelhető

Fejesgörbe Extra Back-Lock zárrendszerrel X50CrMov15 Megrendelhető

Státusz
MEGRENDELHETŐ ! Szállítás 5 - 15 munkanap    
Termék ára
54 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
13027
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Üdvözöljük a modernizált magyar fejesgörbe zsebkése világában, ahol a hagyományos és a modern elemek ötvöződnek egy kifinomult és erőteljes késben. Ez a kés megtestesíti a múlt és a jelen harmonikus egyesítését, úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern igényeknek anélkül, hogy elveszítené a hagyományos formavilágát.

A kés jellemzője az újítás és a funkcionalitás, hiszen nagyobb és robosztusabb a klasszikus fejesgörbe zsebkésekhez képest. Ezzel egyidejűleg megtartja a hagyományos kés dizájnt, amely időtlen eleganciát sugall. A középre helyezett biztonsági zár modern kényelmet és biztonságot nyújt, amikor szükséges.

A két különböző pengeanyag lehetőséget kínál a felhasználóknak az igényeik és elvárásaik szerint. Az X50CrMov15 rozsdamentes acél a strapabíró és éles vágáshoz, míg az N690 rozsdamentes acél a magasabb keménységet és teljesítményt kínálja. A 56-59 HRC keménység biztosítja a penge tartósságát és élességét hosszú távon.

A markolat terén is lehetősége van személyre szabni a kését. Az egzotikus red-heart fa és a szarvas agancs markolatok elegáns megjelenést kölcsönöznek a kéznek. A baknik 5 mm vastag, tömör rozsdamentes acélból készülnek, hozzájárulva a kés masszív és tartós felépítéséhez. Az alaplapok is a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélból készülnek, így biztosítva a hosszú élettartamot és a korrózió elleni védelmet.

A penge könnyen nyitható, akár a hagyományos módszerrel, akár az ovális nyitó furat segítségével, ami a felhasználóknak kényelmet és választási lehetőséget nyújt. Összességében ez a modernizált fejesgörbe zsebkés nem csupán egy eszköz, hanem egy stílusos és funkcionális kiegészítő is, amely egyesíti a hagyományt és a modernséget egy lenyűgöző késben.

A termék tulajdonságai

Penge hossz: 9,3 cm

Penge vastagsága: 3 mm

Penge anyaga: X50CrMov15/1.4116

Keménység: 56 HRC

Alaplapok: Rozsdamentes acél

Bakni: Tömör rozsdamentes acél 5mm

Markolat: Red-Heart fa

Markolat hossz: 12,6 cm

Teljes hossz: 21,6 cm

Biztonság: Hátsó-záras pengerögzítés

Súly: 172 g

Cikkszám: 13027

Webáruház készítés