TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Dixon Bear Hunter II. X50CrMov15 / Raktáron

Dixon Bear Hunter II. X50CrMov15  / Raktáron

Státusz
Raktáron    
Termék ára
39 900 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
13025
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A zsebkés egy lenyűgözően elegáns és mindennapi használatra tervezett eszköz, melyet a gyakorlati funkcionalitás és a rusztikus stílus ötvözete tesz különlegessé. A kés markolata paduk fa eleganciájával büszkélkedik, így a tulajdonos mindig stílusosan készülhet fel minden kihívásra.

A markolat végén található zsinór furat nem csupán esztétikai elem, hanem praktikus megoldás is, amely lehetővé teszi a kés könnyű hordozását vagy rögzítését. Emellett a hátsó biztonsági zár biztosítja, hogy a penge mindig biztonságosan rögzítve legyen a használat során, így elkerülhetők a balesetek és a kényelmetlenségek.

A penge  masszív rozsdamentes acélból készült, a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően. A strapabíró és időtálló kivitelnek köszönhetően ez a zsebkés bátran helytáll mindennapi kihívások során. Az alaplapok is rozsdamentes acélból készülnek, tovább növelve a kés élettartamát és ellenálló képességét.

A pengevastagság 3,0 mm, és két különböző anyagból választható: 1.4116 acél (56Hrc) vagy N690 acél (59Hrc). Mindkét anyag kiváló minőségű és rendkívül éles éllel rendelkezik, biztosítva a kényelmes és hatékony vágást.

A kés ergonómikus kialakítása kellemes fogást biztosít, így akár hosszabb ideig is használható anélkül, hogy fáradna a kezünk. Kiválóan alkalmas mindennapi használatra, legyen szó piknikezésről, kempingezésről, akár egy komolyabb túra alkalmával az erdőben vagy az irodában való apróbb feladatokról.

Ez a kés nemcsak a funkcionalitásával és minőségével hódít, hanem a stílusos megjelenésével is. A Dixon Zsebkés a tökéletes választás azoknak, akik szeretik ötvözni a praktikumot a szépséggel, és a mindennapi használatra keresnek egy megbízható és esztétikus eszközt.

A termék tulajdonságai

Penge hossz: 9 cm
Penge vastagsága: 3 mm
Penge anyaga: X50CrMov15 /1.4116
Keménység: 56 HRC
Alaplapok: Rozsdamentes acél
Bakni: Tömör rozsdamentes acél
Markolat: Paduk fa, zsinór furat
Biztonság: Hátsó-záras pengerögzítés
Súly: 186 g
Cikkszám: 13025

Webáruház készítés